Možnost podstoupit zkrášlovací procedury vnímám obzvlášť ve své televizní profesi jako dar z nebes. Chci se na obrazovce i na akcích před lidmi cítit dobře, proto jsem se rozhodla vyhledat služby laserového centra Classy, které nabízí neinvazivní, ale plně funkční metody formování postavy.
Katka Říhová, Formování postavy

Velmi si vážím osobního přístupu, protože před nedávnem jsem v centru Classy podstoupila svůj úplně první zákrok v životě a musím říct, že zkušenost byla velmi pozitivní.

Věděla jsem, že bych chtěla pomoct s problémovými partiemi, ale sama bych nedokázala vybrat, které partie zvolit a zejména, která metoda pro mě bude nejpřínosnější.

Po konzultaci s terapeutkou Katarinou už jsem měla jasno. Po měření a konzultaci jsme vybrali kombinaci kryolipolýzy břicha a boků a metody Venus Legacy, která dotáhne výsledný efekt k dokonalosti.

Nutno říct, že prvních 10 minut kryolipolýzy je náročnějších, protože zmražení problémové partie není úplně příjemná věc. Velmi se ale těším na konečný výsledek, který by měl být viditelný zhruba za jeden až 2 měsíce.

Jediné omezení po zákroku spočívalo ve vynechání solárka a sauny a dva dny by měl člověk vynechat smažená a tučná jídla.
Velmi děkuji milému personálu centra Classy. Ačkoliv to byl můj první zákrok v životě, byla to díky nim krásná zkušenost.

Katka Říhová je moderátorka počasí na TV Nova a zároveň ji každý všední den ráno můžete slyšet na rádiu Evropa 2, kde doplňuje známou dvojici Leoš Mareš a Patrik Hezucký.